Ansvarsfriskrivning - Allt om Bakning

Ansvarsfriskrivning

All information som finns på Alltombakning.se webbplats är endast för allmän information. Alltombakning.se kan under inga omständigheter hållas ansvarig för särskilda, direkta, indirekta, följdskador eller tillfälliga skador eller andra skador, oavsett om det rör sig om avtal, försumlighet eller annan skadeståndsgrundande handling, som uppstår på grund av eller i samband med användningen av tjänsten eller innehållet i tjänsten.

Kaffemaskinsguiden.se förbehåller sig rätten att när som helst och utan föregående meddelande göra tillägg, strykningar eller ändringar av innehållet i tjänsten. Alltombakning.se garanterar inte att webbplatsen är fri från virus eller andra skadliga komponenter.

Genom att gå in på Alltombakning.se webbplats accepterar du de användarvillkor som anges i denna ansvarsfriskrivning.

Ansvarsfriskrivning för externa länkar

Alltombakning.se innehåller vissa länkar till externa resurser och webbplatser. Dessa länkar är utformade för att förbättra våra användares upplevelse, men Alltombakning.se ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser. Vi inkluderar också länkar som kan ge provisioner i form av affiliate inkomster.

Ansvarsfriskrivning för hälsa

Alltombakning.se-webbplatsen kan erbjuda hälsoinformation och är utformad endast i utbildningssyfte. Denna information är inte utformad som en ersättning för, och ersätter inte heller professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

Ansvarsfriskrivning för Amazon-partner

ifall vi deltar i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att ge oss ett sätt att tjäna pengar genom att länka till Amazon.co.uk, Amazon.com och anslutna webbplatser. Som Amazon Associate tjänar vi på kvalificerade köp.

Annan ansvarsfriskrivning för affilierade företag

Vissa av våra inlägg kan komma att innehålla affilierade länkar och vi kommer att kompenseras om du gör ett köp efter att ha klickat på våra länkar. Detta påverkar såklart inte ditt pris, utan det är en mindre kommission vi erhåller från det affilierade företaget. I vissa situationer kan vi komma att få en gratis produkt för att kunna genomföra recensionen, men våra åsikter är alltid opartiska.